Terug naar Nederland
 

Helaas, aan alles komt een eind, dus ook wij gingen weer naar huis. Met de shuttel-bus zijn we naar het vliegveld van Phoenix gebracht en daar moesten we zelf inchecken. En ja hoor, bij mij ging het weer eens niet goed. Men had op de ticket informatie mijn naam fout gezet, n.l. Garardus i.p.v. Gerardus en zo kwam het dat mijn paspoort géén herkenning gaf; geen reservering voor mij. Een hulpvaardige dame regelde het gelukkig gauw en het kwam toch nog goed. In Houston van de ene gate naar de andere en weer in de rij staan voor de volgende vlucht.

Gelukkig had ik een plaats kunnen reserveren voor mijn lange benen en zat naast een meisje die net geslaagd was voor de High School. Ze liet mij haar jaarboek zien en vertelde dat ze met haar ouders en zusje op vakantie ging. De vlucht ging voorspoedig en na de landing kwamen wij aan op het vliegveld van Houston. We hadden een uur om naar de andere gate te gaan wat prima lukte en met enige vertraging ging het vliegtuig richting Amsterdam. Een rustige vlucht gehad (op een een paar hobbelingen na) en ik heb een paar uur kunnen ‘slapen’.

De laatste uurtjes heb ik gebruikt om de linkjes vanuit het kalendertje op mijn blog-pagina te maken (op aanraden van Jacqueline die daar terecht een opmerking over maakte).

Ze mag nu van haar rust genieten (deed ze al in het vliegtuig, evenals Addie).


Met een prachtige zachte landing kwam de Boeing zondagmorgen 27 mei om 08.35 uur op Schiphol aan waar we werden verwelkomd door onze dochters Susanne en Annika en de kinderen van Mats en Marian, Sandra, Ilse en Mark met de 2 kleindochters. Al met al was het een fantastische reis, waar we nog lang over terug zullen denken/praten...


De terugreis via Houston naar Schiphol

zaterdag 26 mei 2012